SHËNDETI I FLOKËVE

Almond-Hair-Blog-5

Rënja e flokëve

Rënja e flokëve është një problem i zakonshëm me të cilin ballafaqohet gati çdo individë në një periudhë të jetës.

Rënja e flokëve, e cila është më e shpesht tek meshkujt, zakonisht fillon në moshën 25 vjeçare dhe prek deri në 70% të meshkujve gjatë jetës së tyre

Almond-Hair-Blog-10

Metodat të shëndetshme të rritjes së flokëve

Rritja e flokëve është një proces afatgjatë. Nëse nuk siguroni kujdesin e duhur për flokët tuaj gjatë këtij procesi, mund të hasni në probleme me flokët tuaj në të ardhmen. Këtu, do t’ju japim informacione rreth rritjes së shëndetshme të flokëve.

Almond-Hair-Blog-14

Rrallimi i flokëve dhe problemet me flokë tek femrat

Këputja e flokëve është e zakonshme tek personat me flokë të thatë. Flokët që janë të ekspozuar shumë ndaj nxehtësisë dhe ngjyrosen vazhdimisht janë më të prirur për këputje. Flokët e tilla ndahen nga skajet pas një kohe dhe këputen gjatë krehjes.

KONTAKTI