Shkenca e rritjes

Shkenca e rritjes

Ne kemi dizajnuar me kujdes paketimin (setin e rritjes / ang. growth kit) për të krijuar mjedisin më të mirë për rritjen e flokëve tuaja.

Studimet Klinike

Në një studim klinik 150 ditor, produktet tona janë deshmuar mbresëlënëse në përmirësimin e rritjes së flokëve.

Studimi klinik konkludoi se:

  • 94% e meshkujve rezultuan me fije floku të reja,  Almond Hair
  • Përmirësim të densitetit të flokëve (mesatarisht 55%)
  • Përmirësim të trashësisë së flokëve (mesatarisht 10%)

Cilindri (rolleri) i flokëve e rrit thithjen e Serumit aktivues dukshëm në lëkurë. Mikro- gjilpërat penetrojnë shtresën sipërfaqësore duke krijuar mijëra kanale mikroskopike. Duke aktivizuar procesin natyral të shërimit të organizmit, ky proces rrit formacionet e folikujve dhe indeve të rigjeneruara.

Këto mikro-kanale shkaktojnë lirimin e faktorëve të rritjes të cilat janë përgjegjëse për prodhimin e kolagjenit. Kolagjeni është proteinë natyrale e cila është jetike për rritjen e flokëve dhe është një nga proteinat më të bollshme në trupin e njeriut. Kjo proteinë përbëhet nga katër aminoacide: Prolinë, glicinë, argininë, dhe hidroksiprolinë. Almond Hair

Procesi me mikro- gjilpëra rrit në maksimum përhajpjen e materieve ushqyese në folikuj. Kështu mundëson që lëkura e juaj të thithë Serumin Aktivizues në mënyrë më efektive.

Ky proces është veçanërisht i rëndësishëm në saje të dy përbërësve bio-aktiv të Serumit Aktivizues: Biotin dhe Capilia Longa. Ato thithen thellë në folikuj dhe përforcojnë rritjen e flokëve. Kjo arrihet duke aktivizuar folikujt e fjetur të flokëve që qëndrojnë në fazën e qetësisë nën lëkurë.

KONTAKTI